Omple la carretera de Bixessarri de gasolina i mira de treure el parany al cotxe en anar-lo a cercar

Agents de circulació de Sant Julià han immobilitzat un vehicle matriculat a Portugal després que els bombers i el COEX haguessin de netejar bona part de la calçada de la CG-6 per tal d’assegurar-se poder cobrar ‘la factura’

La carretera CG-6 amb un vehicle del COEX al fons, dies després de la recent esllavissada.
La carretera CG-6 amb un vehicle del COEX al fons, dies després de la recent esllavissada. arxiu /sfga

Agents del servei de circulació de Sant Julià han hagut d’immobilitzar aquesta tarda un vehicle matriculat a Portugal que hauria deixat un important reguer de gasolina a la carretera CG-6, la de Bixessarri. Els urbans lauredians han acudit a posar el parany a un Seat Ibiza que s’ha detectat clarament com el responsable del vessament per tal que el COEX pogués recuperar el cost de la intervenció que ha hagut de fer. El titular del vehicle, no obstant això, ha intentat treure el parany per poder marxar tot fent-se l’orni.

Uns veïns haurien avisat de la situació del reguer que ha aparegut en bona part de la carretera de Bixessarri. Comprovada la situació, equips del COEX i dels bombers han acudit al lloc i han dut a terme les tasques pertinents per netejar la via i evitar que el fuel pogués causar algun ensurt a altres usuaris de la carretera. Alhora, s’ha detectat clarament quin era el vehicle causant del vessament, estacionat en direcció descendent. El propietari del vehicle, però, no estava al cotxe ni per la vora. I s’ha sospitat que probablement havia anat a Ós de Civís, ja fos com a turista, ja fos com a empleat en algun establiment.

Per assegurar poder localitzar el titular del vehicle, almenys el conductor del mateix, s’ha alertat els agents de circulació lauredians que han estat els qui han posat el parany. Hores després, ha aparegut l’home. De fet, ho haurien advertit altres veïns de la zona. Perquè l’han vist com manipulava el parany per intentar desfer-se’n. Com que no se n’ha sortit, segons fonts comunal lauredianes, hauria acabat contactant amb la policia i s’ha posat en marxa un petit dispositiu per assegurar que es podrà cobrar la ‘factura’. A més, en vehicle no podia pas ni marxar ni ser retirat a la lleugera perquè encara rajava.

Comentaris (2)

Trending