L’ofuscació contra una ex-parella va portar al jove detingut a Sant Julià a fer de ‘pistoler’

La Batllia li ha imposat vuit mesos de presó condicional i la prohibició de tenir armes i d’entrar en contacte amb l’antiga companya sentimental

Moment en què els integrants del GSMO treuen detingut del bar el jove.
Moment en què els integrants del GSMO treuen detingut del bar el jove.

El jove de 26 anys que la tarda de dilluns va generar moments de tensió en un bar de l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià va tenir un moment d’ofuscació per la ira que sent contra una ex-parella seva. I això el va portar a exhibir la pistola, de balins, que duia a sobre. La Batllia li ha imposat aquesta nit vuit mesos de presó condicional i, per tant, després del judici ràpid al qual ha estat sotmès ha recobrat la llibertat.

Resident de nacionalitat hispano-uruguaiana, va ser detingut arran d’un desplegament policial que hi va haver poc després de les 5 de la tarda d’aquest dilluns en les immediacions d’un conegut bar lauredià que queda enfront del parc infantil del Prat Gran. El jove estava assegut amb dues persones més en una taula exterior del bar, és a dir, a la voravia. En un moment donat va accedir a l’interior de l’establiment i va començar a mostrar la seva ira exhibint l’arma que duia.

El jove estava assegut a les primeres cadires que queden a mà esquerra de la foto.

Relacionat

Un jove armat amb una pistola d’aire comprimit causa moments de tensió a Sant Julià

Això sí, estava descarregada, fet que li ha servit per atenuar la pena que en altres circumstàncies se li hauria pogut imposar. Quan se'l va detenir, dins de l'anorac, a banda de la pistola també se liva trobar una navalla suïssa amb la fulla oberta. Com a mesura cautelar, el jove està obligat a no tenir més armes i a no entrar en contacte amb la seva ex-companya, amb qui manté una molt mala relació (el mateix dilluns ja l'havia amenaçat de mort a ella i al seu entorn), almenys durant el temps de condemna condicional.

Comentaris (2)

Trending