Un jove armat amb una pistola d’aire comprimit causa moments de tensió a Sant Julià

(AMB VÍDEO) Consumint en les taules exteriors d’un conegut bar de l’avinguda Verge de Canòlich, de cop i volta ha entrat a l’interior de l’establiment i ha exhibit l’arma obligant els antidisturbis de la policia a desplegar-se i actuar de manera contundent

El jove estava assegut a les primeres cadires que queden a mà esquerra de la foto.
El jove estava assegut a les primeres cadires que queden a mà esquerra de la foto. B. N.

Un jove resident de 26 anys aparentment armat amb una pistola, que ha resultat ser d’aire comprimit i de balins, ha generat moments de pànic i certa tensió aquesta tarda a l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià. La seva reacció just després de veure passar una patrulla de la policia pel cèntric vial lauredià ha obligat el grup antidisturbis de recent creació a desplegar-se i a reduir l’home, que testimonis presencials han assegurat no tenia vist per la zona.

Els fets han passat poc després de les 5 de la tarda. I alguns veïns s’han pensat, sense saber què passava, que es tractava d’alguna operació anti-droga. Res més lluny de la realitat en aquesta ocasió. Un jove consumia en una de les taules exteriors d’un conegut bar que queda just davant del parc del Prat Gran, a l’avinguda esmentada. El noi, mal vestit, compartia taula amb un altre jove i una noia. De sobte, segons els esmentats testimonis, el resident ha vist passar una patrulla de policia que hauria mirat cap a l’establiment.

Per motius que no han transcendit, i com una reacció immediata, el noi ha entrat dins del bar i ha començat a exhibir l’arma amb to desafiant i amenaçador sense que els presents hagin pogut aclarir si s’ha enfrontat amb algú o pronunciat algun tipus de crit o similar. Sia com vulgui, alguns dels presents han aconseguit alertar la policia i a partir d’allí s’ha muntat un dispositiu que ben aviat ha pogut reduir l’home aparentment armat. La pistola ha resultat ser de balins, i no s’hauria emprat, en cas contrari podria haver causat danys importants.

Fins a Sant Julià s’hi han desplaçat dues furgonetes del GSMO -el grup de suport a manteniment a l’ordre, amb prop d’una desena d’efectius- i també una dotació d’atestats que juntament amb agents de circulació de Sant Julià han facilitat el tall de trànsit a la via mentre s’actuava amb contundència. Vers 2/4 de 6 o una mica abans s’ha tret del local l’home, que hauria assegurat que era un cantant de rap. Els uniformats s’han endut el detingut cap al carrer de Lòria per poder ser més discrets. I l’han acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. Aparentment, també estava sota els efectes de l’alcohol.

Comentaris (19)

Trending