Oblidar-se la jaqueta li costa la detenció

A la butxaca de la peça de roba se li va trobar gairebé un gram de cocaïna i la documentació que indicava el seu propietari

L'estació d'autobusos, l'indret on es va oblidar la jaqueta el jove.
L'estació d'autobusos, l'indret on es va oblidar la jaqueta el jove. Toni Solanelles

Un home de 29 anys és detingut després de deixar-se la jaqueta a l’Estació Nacional d’Autobusos amb estupefaents i la documentació a la butxaca. A més, en el seu control es mostra agressius i increpa als agents i, a banda de ser arrestat per un delicte contra la salut públic, hi suma el de llibertat, funció pública i honor.

Deixar-se la jaqueta, per descuit o no,  sempre comporta algun contratemps, però en aquest cas, un home resident de 29 anys, ha significat la seva detenció pel seu contingut a les butxaques: 0,9 grams de cocaïna. Els fets van succeir el dissabte de matinada, sobre tres quarts de sis del matí, quan el jove es deixa l’esmentada peça de roba a l’estació d’autobusos. Un dels vigilants privat que treballa en les instal·lacions i la lliura a les forces de l’ordre. Per tal de trobar el propietari, la Policia mira en les butxaques de la jaqueta on es troba, a banda de la documentació, l’embolcall que contenia la droga.

No gaire lluny de l’estació d’autobusos, és controlat el jove que, en ser preguntat pel producte estupefaent, té una actitud agressiva i injuriosa, oposa una forta resistència al seu control, i injuria i amenaça greument als agents. Per tot, l’home és detingut per diferents presumptes delictes: delictes: contra la salut pública, llibertat, funció pública i honor.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending