Un accident a la RN20 amb dos ferits greus col·lapsa el trànsit entre el Pas de la Casa i França

(AMB VÍDEO) La col·lisió entre una moto, que ha envaït el carril contrari en un avançament, i un turisme ha provocat el tall de la carretera

Cua aquest dijous al Pas de la Casa.
Cua aquest dijous al Pas de la Casa.

Un nou accident a la RN20 entre Acs i Mérens ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa. Això ha provocat que molts automobilistes hagin quedat aturats a mig camí o bloquejats al Pas de la Casa fins que s'ha pogut reobrir la carretera.

L'accident ha passat quan faltaven deu minuts per a les dues. Una moto que venia d'Andorra han avançat un cotxe en un revolt sense visibilitat i ha xocat contra un vehicle que anava en sentit contrari.

El motorista i la seva acompanyant han patit nombroses ferides tot i que estaven conscients quan han arribat els equips de socors. El motorista ha estat traslladat amb helicòpter a l'hospital de Purpan, a Tolosa i l'acompanyant al Centre Hospitalier Intercommunal des Vallées de l'Ariège (Chiva) de Saint-Jean de Verges. El conductor de la motocicleta ha donat negatiu a les proves d'alcoholèmia i de drogues.

El sinistre ha provocat el tall de la carretera i només hi havia la possibilitat de passar pel coll de Puymorens Aquest accident arriba pràcticament un any després del sinistre a la RN20 que va provocar sis morts, dos d'ells infants. El passat dia 7 i també a la RN20,  un motorista francès va morir en una col·lisió amb una furgoneta a Mérens. La proliferació d'accidents pràcticament al mateix lloc indigna els usuaris de la carretera que reclamen més treballs per millorar la seguretat.

Comentaris (4)

Trending