Notifiquen via a BOPA a tres processats en un cas de droga que la investigació s’ha acabat

Dues dones de 38 i 31 anys i un home de 39 ja no van tornar als seus domicilis a la zona del ‘Bronx’ de Sant Julià quan van saber que havia esclatat una operació de la policia sota ordre judicial el novembre del 2021

Material comissat en una de les operacions amb les quals estaven relacionats els processats.
Material comissat en una de les operacions amb les quals estaven relacionats els processats. policia

Si llegeixen el BOPA, tres habituals del món de les drogues, almenys dues dones de 38 i 31 anys fins i tot amb experiència penitenciària, sabran que la Batllia ha finalitzat la instrucció d’una causa que va en contra d’ells -l’home implicat té 39 anys- i per la qual segurament haurien estat detinguts el novembre del 2021 si no hagués estat perquè en el moment que la policia va fer esclatar una operació antidroga judicialitzada cap dels tres es trobava en el domicili de Sant Julià on els investigadors esperaven trobar-los.

Sabedors en aquell moment -perquè hi va haver altres detencions en paral·lel relacionades amb els mateixos fets- que probablement se’ls cercava, ja no van tornar als seus domicilis i sempre més, a priori, han estat residint a Espanya. En tot cas, tota la investigació que s’ha realitzat s’ha estat fent sense que hagin comparegut en cap moment en la causa. I, ara, per complir amb els requisits legals, s’ha publicat al BOPA la part dispositiva de la resolució per la qual el batlle responsable d’una de les seccions d’instrucció especialitzada comunica la finalització de la instrucció.

Tot fa pensar, doncs, que tots tres, quan arribi el moment, hauran de ser jutjats en rebel·lia. Els tres ja haurien estat immersos en major o menor mesura en causes anteriors lligades a les drogues. I sabien a què s’exposaven quan van descobrir que haurien detingut altres persones vinculades amb el tràfic de drogues al denominat ‘Bronx’ de Sant Julià, on com a mínim dos d’ells compartien domicili.

Etiquetes

Comentaris

Trending