Per no presentar-se a dormir a la presó, hi haurà de passar tot el dia

La Batllia envia al centre penitenciari un habitual que feia dies que incomplia la semi-llibertat amb què se l’havia condemnat inicialment

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

Un home que, malauradament per ell, fa temps que se’l passa entrant i sortint del centre penitenciari, torna a romandre en permanència des de fa unes hores al centre penitenciari després d’incomplir la condemna de semi-llibertat que se li havia dictat. L’home, que asseguren les fonts que té alguna mena de trastorn mental que no controla si no és sota tractament, hauria d’haver anat a dormir a la Comella i ara feia dies que no hi acudia.

Davant l’incompliment de la condemna posada, finalment la fiscalia es va cansar del comportament del penat i en va acabar ordenant la seva detenció. Finalment, a l’home se’l va detenir aquest dijous a la tarda acusat de trencar (crebrantar en l’argot formal policíac) la condemna imposada. Hores després va ser posat a disposició judicial i en una decisió totalment previsible de la Batllia de guàrdia, l’home que no volia anar a dormir al centre penitenciari hi haurà de fer vida durant tot el dia durant alguns dies, ara per ara.

Comentaris

Trending