Una nit a l’hospital i la següent al despatx central de policia

Detingut al Pas un turista de 18 anys que embriac va enfrontar-se als agents hores després de sortir del centre sanitari on havia estat ingressat per un atac d’epilèpsia

El detingut va passar la matinada de diumenge a les cel·les de la policia.
El detingut va passar la matinada de diumenge a les cel·les de la policia. Toni Solanelles

La primera nit al país, com aquell que diu, se la va passar a l’hospital. Va patir un atac d’epilèpsia. La segona nit la va viure des de les cel·les del despatx central de policia. És l’estada realitzada al Principat d’un jove turista de 18 anys, britànic, allotjat al Principat. Aquest diumenge va haver de respondre davant el batlle per haver-se encarat a la policia.

Després de sortir del centre sanitari on li van controlar l’epilèpsia, el jove se’n va tornar amb els seus companys. A gaudir del cap de setmana. I de quina manera. Perquè se’l va detenir la nit de dissabte a diumenge després de dir de tot menys bonics als agents de policia que van haver de fer acte de presència a un petit altercat al Pas de la Casa.

El noi en qüestió presentava una alcoholèmia notable, gairebé severa. De fet, va donar una taxa de poc més de 2 grams d’alcohol per litre de sang. Això li permetia encarar-se als agents i insultar-los de qualsevol manera sense ser conscient que acabaria, com va acabar, emmanillat. Detingut per un delicte contra la Funció Pública. Aquest diumenge va passar a disposició judicial i va ser alliberat després d’una condemna per la via ràpida.

Comentaris

Trending