Amb la navalla ‘papallona’ i la bossa de ‘maria’ al cotxe

La policia deté dos joves en un control rutinari de circulació a altes hores d’aquesta passada matinada

Un control policial nocturn.
Un control policial nocturn.

La policia ha detingut a altes hores d’aquesta passada matinada dos joves que portaven material prohibit a l’interior del vehicle en què circulaven. Una navalla de port prohibit per les seves característiques i dimensions i una bossa amb una quantitat notable de marihuana. Les detencions s’han fet en el marc d’un control rutinari a la carretera.

Segons les fonts consultades, cada un dels dos detinguts s’ha fet responsable d’un dels elements localitzats a l’interior del vehicle. A priori, i a falta de confirmació oficial, la navalla seria del tipus ‘papallona’ i la seva fulla, una vegada estesa, superaria els 7 centímetres de llargada. Quant a la ‘maria’ no ha transcendit la quantitat, amb la qual cosa no és clar hores d’ara si era per consum propi, el més probable, o es podrà atribuir a l’arrestat tràfic.

La jurisprudència estableix que a partir de mig quilo sec es pot considerar tràfic o, en tot cas, es pot descartar el simple consum propi. En tot cas, tant la navalla com la marihuana eren a l’interior del cotxe sense que els seus ocupants n’estiguessin fent cap ús.

Comentaris

Trending