Un contusionat en el xoc al punt rodó del Km0 que ha causat notables retencions

Una topada entre un BMW X3 i una motocicleta ha provocat ferides de poca consideració al conductor del vehicle de dues rodes

Policies es fan càrrec de la moto mentre sanitaris atenen el ferit sobre l'asfalt mateix.
Policies es fan càrrec de la moto mentre sanitaris atenen el ferit sobre l'asfalt mateix. Toni Solanelles

Una topada entre un BMW X3 i una motocicleta Yamaha Mt07 just a la rotonda del KM0, en un punt on malauradament són sovintejats els accidents d’aquestes mateixes característiques, ha causat contusions de poca consideració al conductor del vehicle de dues rodes. No obstant això, la intervenció dels cossos d’emergència per tal d’atendre el ferit ha comportat que hi haguessin retencions importants a l’avinguda de Tarragona, en els dos sentits.

Al petit col·lapse circulatori, que al tomb de les 6 de la tarda era força destacable, i ha contribuït, també, el fet que hi havia circulació alternativa al carrer de la Unió, atès que hi havia una grua ubicada enmig de la via arran d’unes obres que s’estan fent en aquest vial, en concret, al cantó escaldenc. Fins una bona estona després que el ferit no ha estat traslladat a l’hospital no s’ha desfet l’embús.

Retencions a l'avinguda Tarragona.
Retencions a l'avinguda Tarragona.

L’accident ha passat poc abans de 2/4 de 6 de la tarda per causes que els agents del grup d’atestats de la policia hauran de dirimir i han causat ferides, essencialment contusions que no revestien gravetat, a un pilot de la moto, un jove resident de 26 anys. L’altre implicat també era del Principat. Fins al lloc de la topada hi han acudit a banda de la furgoneta del grup d’atestats, una patrulla policia, agents del servei de circulació i bombers sanitaris amb l’ambulància.

Comentaris (7)

Trending