Els Mossos detenen a la Seu un lladre que va ser enxampat ‘in fraganti’ quan robava a un pis

L’home, que havia entrat en un domicili de Castellciutat, va ser retingut inicialment pel propietari de l’immoble i un veï, però va fugir després d’amenaçar-los amb una navalla

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell.
Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell.

Un home de 26 anys ha estat detingut pels mossos d’esquadra després de ser enxampat ‘in fraganti’ quan intentava robar a un domicili de Castellciutat, a la Seu d’Urgell. Un cop descobert, va aconseguir fugir tot i que els propietaris el van intentar retenir. Llavors, els va arribar a amenaçar amb una navalla. L’home ja ha passat a disposició el jutjat de guàrdia de la capital comarcal.

Els fets van succeir el passat diumenge. El propietari de l’habitatge, situat a Castellciutat, es va sorprendre quan, en entrar, va veure el detingut a l’interior de la casa, amb diversos objectes ja a les mans. El lladre va intentar fugir, però, en un primer moment, va ser retingut per l’amo del domicili amb el suport d’un veí.

Davant aquesta situació, l’home va amenaçar-los amb una navalla. Vista la situació, el van deixar marxar. Evidentment, ràpidament van alertar la policia.

Una estona més tard, el dispositiu de recerca va donar fruits. Una patrulla de Mossos va localitzar l’home al carrer Joaquim Viola de la Seu. El van escorcollar i van localitzar diversos objectes de l’habitatge on havia entrat. Entre ells, un disc dur intern i una targeta bancària de la dona de la víctima. Així doncs, es va procedir al seu arrest.

El presumpte lladre, que ja té diversos antecedents, va ser posat dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell. Haurà de respondre pels delictes de robatori i, també, per les amenaces amb l’arma blanca.

Comentaris (1)

Trending