Els mossos denuncien un conductor andorrà per circular a 198 km/h

La infracció s’ha detectat mitjançant un control puntual dintre del terme municipal de Verdú, a la C-14, on el límit està establert a 90 km/h

El vehicle denunciat a la C 14 pels mossos
El vehicle denunciat a la C 14 pels mossos

Els mossos d’esquadra han denunciat penalment un conductor per circular a 198 km/h per la C-14 a Verdú. Ha estat mitjançant un control puntual establert pels agents de la zona, on la velocitat es troba limitada a 90 km/h. Per tant, l’andorrà hauria més que duplicat el límit, arribant a una velocitat penalment punible.

A primera hora d’aquest matí, els mossos de trànsit han establert un control de velocitat a l’altura del punt quilomètric 65 de la carretera C-14. Ha estat dintre del terme municipal de Verdú, on la velocitat es troba limitada a 90 km/h. Ha estat en el decurs d’aquest control on s’ha detectat un turisme que circulava a 198 km/h, amb matrícula andorrana.

Tenint en compte que el límit de velocitat establert a Verdú és de 90 km/h, i que el vehicle del Principat circulava a 198 km/h, més que duplicava la genèrica de la via. Per aquest motiu, els mossos han procedit a denunciar al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular a una velocitat penalment punible. Així, haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera quan sigui requerit.

Comentaris (3)

Trending