Una relliscada hauria causat el desenllaç fatal del turista mort a prop del refugi del Comapedrosa

​Quan els equips d’emergència han arribat en helicòpter al lloc, a la pala dreta del cim, només han pogut certificar la defunció de l’home, d’uns 60 anys

L'helicòpter enlairant-se en les immediacions de l'hospital aquesta tarda.
L'helicòpter enlairant-se en les immediacions de l'hospital aquesta tarda. Toni Solanelles

Un turista d’uns 60 anys ha mort aquesta tarda al parc natural del Comapedrosa, en les immediacions del refugi, just a la pala dreta del cim, a causa dels politraumatismes que li han generat una aturada cardíaca després de, suposadament, relliscar de manera fatídica i rodolar diversos metres pendent avall.

 

El malaurat excursionista, que anava acompanyat d’una dona que seria la que hauria alertat, hauria patit l’accident poc abans de les 18.30 hores d’aquest dissabte, que és quan s’ha avisat els serveis d’emergència (bombers i SUM). Les assistències mèdiques, que s’han desplaçat a lloc en helicòpter, l’únic que han pogut fer és certificar la defunció i fer els tràmits pertinents per evacuar el cadàver.

L’alerta s’ha donat poc després de les sis de la tarda i serien els especialistes de muntanya de la policia els que estarien investigant les circumstàncies en què s’ha produït l’eventual accident que ha causat la mort d’aquest turista. El malaurat excursionista aparentment anava ben calçat i també duia roba d’abric. Tot feia indicar que en el moment de l’accident la parella excursionista s’estava replegant.

DEFUNCIÓ A CASA

Els serveis d’emergència i la policia també s’han hagut de desplaçar aquesta tarda en un habitatge del complex de l’Illa Carlemany davant l’avís d’una defunció. En aquest cas, s’ha localitzat en un pis de la zona un home de 68 anys que hauria perdut la vida per causes naturals.

Comentaris (1)

Trending