Mobilització en una pensió d’Escaldes per un resident que ha aparegut mort

Els responsables de l’establiment haurien avisat al migdia tant els cossos de salvament com els de seguretat, que quan han accedit a la cambra han localitzat l’home, de 42 anys, difunt

Una ambulància del SUM acudint a una urgència.
Una ambulància del SUM acudint a una urgència. Toni Solanelles

Els cossos d’emergències i seguretat s’han hagut de mobilitzar aquest migdia després que els responsables d’un establiment del carrer Santa Anna d’Escaldes els hagin alertat perquè un dels seus clients no apareixia però tenien el convenciment que estaven a l’interior de la cambra. Finalment, i malauradament, l’home, de 42 anys, ha aparegut difunt. Si inicialment hi podia haver algun dubte, ben aviat s’ha aclarit que no hi havia indicis de criminalitat.

El fet que les gestions pertinents han fet que la retirada del cadàver hagi trigat prop de tres hores ha afegit malauradament més dramatisme i expectació al luctuós succés. L’home, un resident argentí que feia diversos anys que vivia al país, havia tingut algun incident a la residència que li havia comportat no fa gaire temps una detenció per haver-se encarat als agents.

El malaurat resident patia una severa addicció que hauria malmès molt la seva salut, fins al punt de causar-li la mort. Haurà de ser l’autòpsia que se li farà les properes hores que la defunció hauria estat causada per la patologia derivada de la seva addicció. Per tant, formalment causes naturals.

Etiquetes

Comentaris

Trending