Mobilització en un establiment del carrer Callaueta de la capital per un intent d’autòlisi

Sortosament tot haurà quedat en un ensurt, però els responsables i els clients del local inicialment han viscut la situació amb sobresalt

El SUM i la policia s'han hagut de mobilitzar.
El SUM i la policia s'han hagut de mobilitzar. Toni Solanelles

La policia i un equip del servei d’urgències mèdiques (SUM) s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda davant l’alerta rebuda dels responsables d’un establiment del carrer Callaueta d’Andorra la Vella que avisaven que una suposada clienta s’havia tancat al lavabo del local i que amenaçava en fer-se mal fins acabar amb la seva vida. El fet de veure aparèixer un reguer de sang ha fet témer el pitjor.

Sortosament, tot quedarà, suposadament, en un ensurt inicial tot i que la persona en qüestió, una dona de mitjana edat que segons algunes fonts ja patia algun trastorn manifestat prèviament, s’haurà de sotmetre al tractament corresponent o intensificar-lo si ja estava rebent atenció. La situació a l’establiment s’ha viscut amb sobresalt.

No obstant això, l’intent d’autòlisi hauria quedat en alguns talls superficials i la dona afectada, acompanyada per sanitaris, ha acabat deixant el local pel seu propi peu fins a enfilar-se a l’ambulància que l’ha traslladat al centre hospitalari per rebre la corresponent atenció. Els responsables mèdics hauran d’acabar decidint què acaben fent. Els fets han succeït poc després d’1/4 de 6 de la tarda i la dona en qüestió, presumiblement, estava sota els efectes de l’alcohol.

Diversos col·lectius de l’àmbit social i que vetllen per les malalties mentals i els trastorns fa temps que alerten de l’increment de dolences de naturalesa psíquica, especialment incrementades per l’impacte de la pandèmia. Alhora, s’acosta la primavera, una de les èpoques de l’any que més contribueix a exposar els trastorns.

Comentaris

Trending