Quatre cotxes i dues motos calcinats a l’interior d’un aparcament d’un edifici a la Plana

Agents del cos de bombers han hagut d’extingir les flames a l’interior del pàrquing de la urbanització Mirador Park i després ventilar l’immoble davant l’expectació dels veïns; la policia científica analitza ara el cas per intentar determinar l’origen de l’incendi, que d’entrada es creu fortuït

Bombers treballant a l'exterior de la urbanització.
Bombers treballant a l'exterior de la urbanització.

Els bombers han hagut d’emplear-se a fons aquest migdia per extingir, primer, les flames que han cremat finalment quatre cotxes i dues motocicletes estacionats a l’interior d’un aparcament d’un edifici a la zona de la Plana d’Escaldes i, després, per ventilar degudament l’immoble. La crema dels vehicles ha generat una forta fumera, fins i tot visible a l’exterior, i això ha provocat un fort ensurt. La columna de fum negre i espès era ben visible.

El succés ha generat una forta expectació. Alhora que alguna que altra temença. I els ocupants de la urbanització Mirador Park no les han tingut totes amb ells mateixos i alguns han preferit marxar davant el temor que anessin maldades. Però no ha estat pas el cas. Al cap d’una hora, més o menys, de l’avís de fum, que s’ha donat poc després del punt del migdia, s’ha considerat  sufocat el foc que aparentment s’ha anat estenent pels diversos vehicles afectats.

I a partir d’aquí ha vingut la feina més ‘costosa’, per dir-ho d’alguna forma, dels bombers, i que no ha estat una altra que anar extraient el fum i ventilant les dependències de l’aparcament, fortament afectades per la presència de la fumera producte de la combustió que ha anat fent la crema del cotxe. Algunes de les canalitzacions que hi havia a obra vista en l’aparcament han quedat danyades.

Segons fonts dels bombers, els vehicles han quedat tots fortament malmesos i hauran de ser declarats sinistres. Inicialment, els agents del cos d’extinció d’incendis no han advertit indicis de criminalitat. Però seran els especialistes de l’àrea científica de la policia els que hauran de corroborar la fortuïtat de les flames i, a poder ser, l’origen de les mateixes, que aparentment s’hauria donat en un dels cotxes afectats.

Etiquetes

Comentaris

Trending