Més de 1.200 grams d’haixix i 14 grams de cocaïna comissats en la darrera operació antidroga

(AMB VÍDEO) Els tres detinguts -andorrans de 29 anys en dos casos i de 35 l’altre- han passat a disposició judicial aquesta tarda després que fossin detinguts de forma simultània als seus domicilis a primera hora d’aquest dimecres

Elements comissats en la denominada operació 'Tim 2.0'.
Elements comissats en la denominada operació 'Tim 2.0'. POLICIA D'ANDORRA

L’operació antidroga que ve comportar aquest dimecres a primera hora la detenció de tres homes ha permès comissar 1.200 grams d’haixix, prop de 14 grams de cocaïna i 3,3 d’MDMA; a més de 2.150 euros en efectiu, una bàscula de precisió i material per a la venda de les dosis. Amb aquestes quantitats, la policia considera que ha desmantellat un important punt de venda de droga que entronca amb un altre de desfet a final del 2021 amb epicentre a Escaldes.

Justament va ser a Escaldes on es va dur a terme una de les detencions. Les altres dues van ser a la Massana i a Andorra la Vella. Es tracta de tres homes de nacionalitat andorrana de 29 anys, dos, i de 35 anys l’altre. L’operació, judicialitzada, es va fer esclatar de manera simultània a primera hora de d’aquest dimecres. En un dels tres domicilis que es van escorcollar just després de practicades les detencions es van localitzar evidències de la suposada venda i distribució de drogues.

Com ja va avançar l’Altaveu, aquesta operació deriva d’una d’anterior. El novembre del 2021 es van detenir dos homes a Sant Julià, poc després que un d’ells accedís amb marihuana al país i la facilités a l’altre. A banda de 412 grams de marihuana, 465 euros i dues bàscules de precisió, es van comissar també dispositius mòbils. De l’anàlisi d’un d’ells es van recuperar converses que implicaven els tres detinguts ara.

Els detinguts no passaran a disposició fins aquest dijous.

Relacionat

Tres detinguts a la Massana en una operació antidroga

Per aquest motiu, la Batllia va obrir una investigació i va ordenar la detenció dels tres homes, que aquesta tarda han passat a disposició judicial. Si la primera operació la policia la va denominar ‘Tim’, aquest segon operatiu s’ha anomenat ‘Tim 2.0’.

Operació drogues 09022023 2 PREMSA
ENTRE ALTRES, S'HAN COMISSAT 2.150 EUROS EN EFECTIU.

 

Comentaris (6)

Trending