Localitzen vora el riu a Valira Nova un home desorientat que feia hores que no se sabia on era

Resident al Principat, aquest matí encara es trobava a Urgències amb algunes esgarrinxades a les extremitats per tal que se l’estabilitzés

Accés a Urgències de l'hospital; l'home hi va arribar sobre les 11 de la nit.
Accés a Urgències de l'hospital; l'home hi va arribar sobre les 11 de la nit. Toni Solanelles

Com a mínim dues patrulles de policia i sanitaris del SUM i dels bombers es van haver de mobilitzar durant les darreres hores d’aquest dilluns en la recerca d’un home, resident al país i de 75 anys, que havia sortit a donar un tomb i que feia unes hores que els seus familiars no en sabien res. Conscients que li podia haver passat alguna cosa, de seguida es va iniciar la recerca.

Al tomb de les deu de la nit els policies que discretament estaven resseguint les zones on se sabia que possiblement havia recorregut el cercat, el van localitzar. Havia caigut en un punt proper al riu a l’altura de Valira Nova, a Encamp, a prop dels túnels de Radio Andorra. Sortosament es trobava conscient però molt desorientat. I sense lesions d’importància.

De fet, essencialment presentava esgarrinxades a les extremitats, especialment a les mans, que s’hauria fet en caure. El que més amoïnava era la desorientació soferta. De fet, aquest matí continuava al servei d’Urgències pendent de ser estabilitzat pels facultatius i, després, que aquests dictaminin el que es consideri més escaient.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending