Els ‘lladres de calçotets’ van robar mercaderia valorada en 2.000 euros

Les quatre persones implicades han estat condemnades de manera ferma i es va commutar la pena per una expulsió del país durant 7 anys

Comentaris

Els productes que van robar els 'lladres de calçotets'
Els productes que van robar els 'lladres de calçotets' Policia

El valor de la mercaderia que van robar els ‘lladres de calçotets’ detinguts dissabte arriba fins als 2.000 euros. Tot això, en llenceria i roba interior d’alta gamma, principalment d’home. Van actuar com una banda organitzada, tot i que se’ls va controlar dividits per parelles. Tots ells han estat condemnats de manera ferma, tot i que la pena es va commutar la pena per una expulsió del país durant 7,5 anys.

Els robatoris es van produir durant el matí de dissabte, i les detencions, durant la tarda, tal com va avançar l’Altaveu. Les quatre persones arrestades, dos homes i dues dones de 21, 24, 27 i 29 anys, formen una banda organitzada. La forma d’actuar va ser la mateixa per a les dues parelles que van intervenir a una botiga de llenceria a Andorra la Vella. Mentre un entretenia la dependenta fent preguntes i demanant, l’altra aprofitava per sostreure la mercaderia.

Molta de la mercaderia furtada seria roba interior d'alta gama.

Relacionat

Quatre detinguts per robar peces de roba interior de gama alta

Posteriorment, les dues parelles van tornar a la botiga juntes. Quan van marxar, la dependenta es va adonar que li mancaven alguns productes de llenceria. Els agents van localitzar en un primer moment dos d’ells amb part de la mercaderia robada i, una estona més tard, van controlar la segona amb la resta dels productes sostrets. El valor de cost del material se situa al voltant dels 2.000 euros. Se’ls ha imputat a tots quatre un delicte contra el patrimoni.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending