El jove detingut a la Massana va amenaçar familiars seus amb un ganivet

Amb diversos antecedents per múltiples delictes, es va ‘atrinxerar’ a la seva habitació però no va presentar resistència quan hi van acudir les patrulles policies

Unes manilles.
Unes manilles. policia d'andorra

El jove resident a la Massana que va quedar detingut aquest diumenge després de romandre ingressat durant unes hores al centre hospitalari per tractar-lo del trastorn que patia va amenaçar familiars seus -una germana en concret- en el domicili que comparteixen amb un ganivet. Després de l’altercat, el jove, amb diversos antecedents per múltiples delictes, es va ‘atrinxerar’ a la seva habitació. Quan van arribar les dotacions policials per fer la contenció necessària, però, el noi no va presentar cap tipus de resistència.

Davant l’estat que presentava, i ja amb els serveis sanitaris presents en el lloc dels fets, inicialment se’l va traslladar al centre hospitalari, on se li va fer l’atenció pertinent i, de fet, va quedar ingressat durant algunes hores. Finalment, i una vegada superada l’atenció sanitària i realitzades les diligències pertinents, es va aclarir els fets que havia protagonitzat la tarda de dissabte i aquest diumenge, en sortir de l’hospital, se’l va detenir formalment acusat de sengles delictes contra la llibertat i la seguretat col·lectiva en l’àmbit domèstic.

Unes manilles.

Relacionat

Munta el sidral a casa i l’han d’anar a buscar al Prat del Colat abans de detenir-lo

Malauradament, no és el primer cop que el jove causa aldarulls. Tampoc no és la primera ocasió que actua amb violència i que acaba detingut. Ho havia estat amb anterioritat, per exemple, per vendre droga, per agredir molt violentament amb altres companys un altre jove o per conduir sota els efectes de substàncies prohibides. L’ara detingut té tot just una vintena d’anys i molts problemes de conducta i comportament.

En aquest cas, la detenció, com s’ha dit, es va formalitzar en rebre l’alta hospitalària la tarda d’aquest diumenge, però els fets van succeir en un domicili de la Massana en les immediacions del Prat del Colat. Durant l’altercat es va mostrar altament alterat. I va brandar una navalla semiautomàtica de més de set centímetres de fulla, una arma, doncs, de port prohibit. Quan van acudir les dotacions policials, tot i l’’atrinxerament’, la tensió ja havia disminuït una mica.

Comentaris (5)

Trending