Munta el sidral a casa i l’han d’anar a buscar al Prat del Colat abans de detenir-lo

Diverses dotacions de la policia acudeixen a la contenció d’un jove amb múltiples antecedents i problemes diversos i després de ser traslladat a l’hospital per ser atès davant el quadre d’alteració que presentava se’l va arrestar per violència domèstica

Unes manilles.
Unes manilles. policia d'andorra

Va armar una batussa de mil dimonis a casa i alterat com estava, va marxar del domicili amb un quadre d’alteració més que notable. Conegut com és de la policia, perquè té múltiples antecedents i moltíssims problemes d’índole diversa, diverses dotacions es van mobilitzar cap a la Massana tement que la batussa es podria girar contra ells. Es tractava de fer el que tècnicament s’anomena una contenció.

Una vegada arribades les dotacions policials a la zona del Prat del Colat, i una vegada localitzat el jove, aquest no hauria presentat cap tipus de problema als agents. També s’havia desplaçat fins a lloc les assistències sanitàries. Se’l va traslladar al centre hospitalari perquè se l’atengués degudament del quadre d’alteració que presentava mentre altres agents feien les diligències pertinents per aclarir què havia passat en el domicili on el jove, d’una vintena d’anys, havia muntat el sidral.

Les indagacions van portar a aclarir que durant la batussa hauria agredit un ocupant del domicili -podria tractar-se d’una germana seva, encara que aquest extrem no ha estat confirmat- i, en conseqüència, una vegada fet l’atenció sanitària pertinent, es va procedir a detenir el jove acusat d’un delicte de violència domèstica.

El jove ha protagonitzat els darrers temps diversos incidents. Des de batusses provocant importants danys físics a altres joves fins a possessió i venda de droga, inclosa heroïna, en algunes festes de les valls del Nord. També hauria tingut el permís de conduir retirat per haver estat enxampat conduint-lo sota els efectes de substàncies prohibides.

Comentaris (2)

Trending