Detingut el conductor del vehicle que ha col·lidit contra un ciclista que roman ingressat a l’UCI

L’home resident de 64 anys circulava en contra direcció per la CG-3 i ha estat acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària, i contra la integritat física i moral per lesions

Comentaris

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

El conductor del vehicle que aquest matí ha col·lidit frontalment, a la part alta de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes, contra un ciclista ha estat detingut acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària, i contra la integritat física i moral per lesions. L’home, un no resident de 64 anys, circulava en contra direcció a la CG-3, a l’altura del túnel, ja anant cap a la Massana. El ciclista roman ingressat a l’UCI en estat greu.

La col·lisió ha estat molt aparatosa i es temia -i de fet es tem- per la gravetat de les lesions que hagués pogut patir el ciclista, un resident andorrà de 51 anys. Efectivament, l’home que duia la bicicleta s’ha fet molt mal. De fet, l’han hagut de dur a l’hospital on se li ha diagnosticat, entre d’altres, una ruptura del fèmur i també de la pelvis. Segons fonts coneixedores de l’estat del ciclista, que roman en observació a l’UCI pendent de la seva evolució per ser intervingut quirúrgicament, l’home presenta també una fractura una vèrtebra que fa patir.

Serà en funció de l’evolució d’aquesta darrera lesió que s’adoptaran les decisions que escaigui. El ferit també té molt malmès el rostre. El detingut ha estat posat a disposició de les autoritats judicials aquesta tarda i molt probablement abans de la nit recobrarà la llibertat després de ser condemnat per la via ràpida sempre que accepti el termes de la condemna que se li proposi.

Comentaris (4)

Trending