Intenta escanyar la dona després de dir-li de tot durant el sopar en un hotel

Els fets protagonitzats per una parella de turistes francesos al Pas de la Casa dijous a la nit van acabar amb la detenció de l'home

Una vista del Pas de la Casa.
Una vista del Pas de la Casa.

La policia va detenir dijous a la nit en l’habitació d’un hotel del Pas de la Casa un home de mitjana edat que havia deixat marcats els dits al coll de la seva dona, que hauria intentat escanyar. Els protagonistes dels fets eren una parella de turistes francesos. La dona va tornar tota sola cap a França aquest divendres després de denunciar formalment l’home.

L’agressió va estar precedida per una forta discussió al menjador de l’hotel i davant altres comensals que es disposaven a sopar. L’home estava dient de tot a la dona. La situació era tan violenta i incòmoda que la parella va deixar la sala abans d’acabar l’àpat. La discussió va anar pujant de to ja a l’habitació. Fins que l’home va agafar pel coll la seva parella.

Com va poder, la dona se'n va desfer i va baixar a la recepció per demanar auxili. Es va advertir la policia i una patrulla es va desplaçar a l’hotel del Pas i després de comprovar l’estat de la dona va procedir a detenir l’agressos, que restava impassible a l’habitació.

Comentaris

Trending