Ingressa a la presó un home que venia a Andorra a lliurar més de 350 grams de marihuana

L’arrestat és un no resident de 27 anys que va ser sotmès a un judici ràpid aquest dijous i es va negar a explicar a qui portava la droga

Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia.
Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Un home no resident de 27 anys ha ingressat les darreres hores a la presó després que dimecres a la tarda fos enxampat en un control rutinari a la frontera espanyola amb més de 350 grams de marihuana al damunt. La droga, convenientment disposada, no era pas pel seu consum sinó que l’ara empresonat acudia al Principat a entregar-la al seu ‘client’.

Segons les fonts consultades, en un control rutinari a mitja tarda de dimecres, la policia el va aturar i veient el seu comportament i escorcollant les pertinences va acabar apareixent la marihuana. Hauria admès que venia expressament a Andorra a fer-ne el lliurament però segons els consultats es va negar a explicar a qui havia d’entregar la droga.

L’home va ser posat a disposició judicial aquest dijous a la tarda i abans de mitjanit va ingressar al centre penitenciari després que fos condemnat per la via ràpida a través d’una ordenança penal. En principi, en donar-se el cas per tancat, l’afer no hauria d’anar més enllà. Per l’ara empresonat segur que no hi haurà noves penes.

Però no es descarta que es faci algun estudi i això derivi posteriorment en el seguiment de les persones amb les quals feia tractes. La quantitat comissada és relativament important al Principat. Però es tracta d’una droga considerada tova.

Comentaris (3)

Trending