L’home trobat amb un trau al cap a l’avinguda Mitjavila ha mort per causes naturals

Resident de 47 anys i amb patologies de naturalesa psiquiàtrica que venien de lluny ha patit un defalliment a la via pública i arran de la caiguda ha sofert l’aparatosa lesió al crani

Dos operaris passen pel punt on ha estat localitzat l'home poc després que es netegés la voravia.
Dos operaris passen pel punt on ha estat localitzat l'home poc després que es netegés la voravia. Toni Solanelles

Defunció per causes naturals. Aquesta ha estat la determinació de les proves forenses practicades a l’home que s’ha trobat ferit molt greument aquest matí a l’avinguda Mitjavila, a l’altura del número 28, i que no ha pogut ser reanimat pels sanitaris del SUM que han acudit al lloc en ser alertats per agents de circulació d’Andorra la Vella, que han rebut l’avís quan passaven cinc minuts de les 7 del matí.

El fet que l’home, un resident de 47 anys, presentés una ferida sagnant molt aparatosa al cap ha fet aixecar tot tipus de suspicàcies. Els experts de l’àrea de policia criminal han assumit el cas. Malgrat que quan els equips sanitaris han arribat al lloc, a la voravia, amb l’home enmig un reguer de sang, el ferit encara era viu, l’equip del SUM que s’hi ha traslladat amb una ambulància de suport vital avançat poca cosa més han pogut fer que certificar la defunció.

Indret on s'ha localitzat l'home després ja d'haver estat netejat.

Relacionat

La policia investiga la mort d’un home que ha aparegut amb una ferida sagnant al cap a Mitjavila

De seguida s’han descartat indicis de violència, de criminalitat. Més tard, segons que han confirmat les fonts consultades per l’Altaveu, s’ha pogut establir que l’home hauria patit algun tipus de defalliment -el difunt patia alguna patologia neurològica que venia de lluny- que hauria estat el que l’ha portat a la mort. A més, en caure amb el defalliment enunciat ha patit l’aparatosa lesió al crani.

Els agents de la policia han donat pràcticament per tancat l’expedient, només els quedava aquesta nit, per descartar qualsevol possible dubte, acabar de lligar què feia tan aviat pel carrer, si és que l’home anava a treballar o cap a on es dirigia. En tot cas, aquests extrems no han estat detallats i davant la manca de criminalitat i el fet que l’home hagi estat víctima d’una dolença natural tenen poca o nul·la rellevància.

Comentaris (1)

Trending