La policia investiga la mort d’un home que ha aparegut amb una ferida sagnant al cap a Mitjavila

La intervenció ha sigut a les 7 del matí i les maniobres per intentar reanimar la víctima, de 47 anys, no han fructificat; d’entrada s’han descartat indicis de violència

Indret on s'ha localitzat l'home després ja d'haver estat netejat.
Indret on s'ha localitzat l'home després ja d'haver estat netejat. Toni Solanelles

L’àrea de policia criminal investiga la mort d’un home, de 47 anys, que aquest matí ha aparegut a l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella amb una ferida sagnant al cap. Ara per ara s’han descartat indicis de violència però tots els escenaris estan oberts. La hipòtesi més plausible seria la d’una caiguda. Però es tracta d’un indret amb una voravia aparentment llisa. L’avís l’ha rebut el servei de circulació de la capital cinc minuts després de les 7 del matí. Els intents de reanimació han estat infructuosos.

Tot just tres minuts després de rebre l’alerta, agents del servei comunal han localitzat l’home enmig d’un important bassal de sang. El SUM ha enviat una ambulància de suport vital avançat i l’equip mèdic ha fet les corresponents maniobres cardiorespiratòries. Però no han resultat positives i s’ha hagut de certificar la defunció de l’home. Per poder dur a terme l’actuació sanitària s’ha tallat durant una estona una part de l’avinguda i també de Fiter i Rossell.

El malaurat resident haurà de ser sotmès en les properes hores a un estudi forense, a una autòpsia, que hauria de revelar les causes de la mort. Inicialment no es descartava que hagués rebut algun cop per part d’un tercer. Però aquesta hipòtesi al cap d’una estona s’ha deixat de banda en considerar els experts en delictes contra les persones que no hi ha indicis de violència. La situació, almenys d’entrada, segons les fonts comunals consultades, seria estranya. Bars oberts a aquella hora, han recordat les fonts, no n’hi ha.

Comentaris (2)

Trending