L’home detingut a Escaldes va amenaçar de mort la parella

Se’l va arrestar com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l’honor

Una imatge del despatx central de policia.
Una imatge del despatx central de policia. pilar candel

Aquest dissabte, a les 20:00h del vespre, la Policia va ser requerida a Escaldes-Engordany per una forta discussió a un domicili. Es tractava d’una discussió de parella que va derivar en una agressió, així com amenaces de mort per part de l’home envers la seva parella. Finalment, se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l’honor.

Com va avançar l’Altaveu, l’home havia estat detingut per violència domèstica després d’una discussió de parella. Els forts crits i el soroll que es va generar va alertar els veïns que, al seu torn, van avisar la policia al volt de les 20:00h del vespre. Efectivament, quan els agents van acudir al lloc es van trobar una baralla entre l’home detingut, un resident de 46 anys, i la seva parella.

Un cotxe de policia.

Relacionat

Detingut un home per violència domèstica a Escaldes

Segons s’indica des del cos policial, l’home se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l’honor després d’haver agredit, injuriat i amenaçat de mort la seva parella.

Etiquetes

Comentaris

Trending