Grava amb el mòbil un control policial i acaba detingut per impedir fer la feina als agents

Els funcionaris estaven indagant a la porta d’un local d’oci nocturn de Ransol sobre dos homes que presumptament haurien comès un delicte contra la salut pública i un tercer els va recriminar l’actuació

Zona on hi hauria hagut l'aldarull, en una imatge d'arxiu.
Zona on hi hauria hagut l'aldarull, en una imatge d'arxiu. arxiu

Tant hauria molestat la policia que la policia, que estava avaluant detenir dues altres persones, el va acabar detenint a ell. Per gravar l’actuació policial amb el telèfon mòbil i per mirar de ‘llançar’ contra els funcionaris altres persones que estaven a l’exterior d’un local d’oci nocturn de Ransol. En fi, per intentar impedir el control.

Els fets es van produir a l’exterior d’un conegut local que hi ha al peu de la carretera, a prop de la cruïlla que porta cap al nucli urbà de Ransol, dissabte poc abans -uns vint minuts abans per ser exactes- de la mitjanit. El detingut va resultar ser un temporer de 29 anys, a qui se l’ha acusat d’uns presumptes delictes contra l’honor i contra la funció pública.

Una patrulla es trobava efectuant un control de dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública. A l’exterior del local esmentat hi havia una forta afluència de gent. Al lloc, l’interessat va començar a gravar el control amb el seu aparell de telefonia mòbil, molt pròxim al lloc dels fets. Els agents interventors, per tal de preservar l’anonimat de les persones controlades, el van convidar en diferents ocasions a allunyar-se uns metres de la zona per tal de salvaguardar la seguretat del control policial.

L’interessat va fer cas omís a les ordres donades i incitava a la gent que hi havia al voltant, que la tasca realitzada pels funcionaris policials no era la correcta. En un moment donat, va empentar a un del funcionaris policials, motiu pel qual va ser immobilitzat perquè desistís en la seva actitud, no sense que aquest oposés una forta resistència. Ja en dependències policials, l’interessat va tenir una actitud desafiant i poc col·laborada, fins el punt d’injuriar greument als funcionaris policials.

Comentaris (4)

Trending