Fort ensurt per un vehicle que perd el control sortint de la rotonda de Fontaneda

El vídeo de l’incident ja s’ha fet viral i mostra com el cotxe surt del punt rodó amb massa velocitat i salva la situació amb una doble virolla davant la mirada atemorida d’un vianant

WhatsApp Video 2021 07 26 at 13.15.49

Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt. Però dels grossos. Sobretot pel conductor del vehicle i per algun vianant que ha vist de prop els fets: la sortida de la rotonda de Fontaneda, en ple nucli urbà de Sant Julià de Lòria. Les imatges de com un cotxe entrar al vial amb massa velocitat i perd el control s’han fet virals. La conseqüència únicament una virolla espectacular però res més, per sort.

El vídeo amb l’incident, que no accident, evidencia que les coses podrien haver acabat molt pitjor. Es veu com el vehicle surt de la rotonda a una velocitat sense cap mena de dubte excessiva. El conductor perd el control del cotxe que a punt estar de marxar cap als dos carrils en sentit pujada -de fet, per un moment envaeix un d’ells-. Al final, acaba derrapant i fent una doble virolla per acabar frenant al cantó dret de la via davant la mirada d’un vianant que s’ha d’apartar ràpidament per si un cas.

La sort és que, en aquell precís moment, no hi havia cap més vehicle al costat. En aquest cas sí que hi hagués hagut una topada amb una força considerable. El comentari que se sent al vídeo representa segurament el que sentia en aquell moment tant els ocupants del cotxe com el vianant que ha vist a molt poca distància l’incident: “cul apretat”.  

Comentaris (19)

Trending