Fort ensurt per una topada entre una ‘patinetista’ i un vehicle a Carlemany

L’usuària del patinet, que ha resultat ferida amb múltiples contusions, ha picat contra un turisme que sortia d’un aparcament a l’altura del número 89 de la cèntrica avinguda escaldenca

El patinet, el vehicle i la noia ferida estesa al terra.
El patinet, el vehicle i la noia ferida estesa al terra.

Un ensurt gros s’ha emportat la conductora d’un patinet elèctric que aquest matí transitava per l’avinguda Carlemany en direcció a Andorra la Vella. La ‘patinetista’, resident de 23 anys, ha picat contra un vehicle que sortia d’un garatge de la cèntrica avinguda escaldenca. El cop ha estat notable i la noia se’n queixava, tot i que era conscient i semblava, a ull nu, que d’entrada era més l’espant que una altra cosa.

L’accident va passat a 3/4 de 8 del matí i els pocs vianants que transitaven en aquell moment pel vial s’ha aturat per si calia socórrer la noia. Un agent de circulació ha agafat posteriorment les regnes de la situació i alhora que una ambulància es traslladava fins al lloc dels fets per atendre la ferida també s’advertia la policia.

El cotxe, conduït per una dona també resident de 55 anys, sortia de l’immoble número 89 de la cèntrica via, i tot i que ho feia a poca velocitat i prestant certa atenció, no ha pogut evitar l’impacte amb la conductora del patinet, que ha topat amb el costat frontal dret del turisme, un Seat Ibiza matriculat al Principat, quedant estesa a terra. A la noia se l’ha dut a l’hospital, on ha estat atesa de múltiples contusions. Es preveu que durant el dia se la doni d’alta.

Comentaris (16)

Trending