Un motorista i el seu acompanyant, ferits en una topada en un vehicle a la rotonda a tocar el COEX

El xoc, amb un Smart, ha tingut lloc a poc abans de les 11 del matí a la carretera CG-2 i els ocupants de la moto han estat traslladats a l’hospital per una ambulància dels bombers

Sanitaris dels bombers han atès el ferit.
Sanitaris dels bombers han atès el ferit.

Un motorista i el seu acompanyant han resultat ferits en una topada que hi ha hagut poc abans de les 11 del matí a la rotonda que hi ha sota el nus de connexió amb la boca encampadana del túnel dels Dos Valires, just a tocar de les actuals dependències del servei de conservació i manteniment de carreteres (COEX).

A priori, els ferits no presentaven lesions de molta consideració, però per evitar riscos els sanitaris dels bombers que han acudit al lloc han immobilitzat el motorista i el seu acompanyant i els han introduït en una ambulància per tal de traslladar-los cap al centre hospitalari i fer-los la revisió oportuna. La moto hauria topat amb un Smart, la conductora del qual ha resultat il·lesa tot i veure's sorpresa pel vehicle de dues rodes quan pràcticament ja havia superat la rotonda. La motocicleta implicada era una Kawasaki Versys 650 amb matrícula espanyola i els dos ocupants són homes no residents de 25 anys.

Comentaris (2)

Trending