Ferida lleu una vianant colpejada per un cotxe al centre d’Andorra la Vella

Un vehicle ha picat contra la dona fent marxa enrere a la confluència de l’avinguda Príncep Benlloch amb el carrer Currubell

Un agent de circulació i dos policies amb el cotxe implicat en el moment de l'accident.
Un agent de circulació i dos policies amb el cotxe implicat en el moment de l'accident. B. N.

Una dona ha resultat ferida de molt poca consideració -en principi, però cal veure l’evolució en tenia l’afectada 77 anys- en ser colpejada per un vehicle que estava fent marxa enrere en la confluència de l’avinguda Príncep Benlloch amb el carrer Currubell, al centre històric d’Andorra la Vella i just a l’altura d’un pas de vianants. L’accident ha passat al tomb de les 11 del matí i fins a lloc dels fets s’hi han traslladat agents del servei de circulació de la capital i també uniformats de la policia.

Tècnicament es tracta d’un atropellament protagonitzat per un turisme Mercedes Benz amb matrícula andorrana. A la dona se l’ha traslladat fins al centre sanitari per tal d’avaluar el seu estat i descartar que el cop no tingués, com no es preveu, cap rellevància. En tot cas, es preveu que una vegada sigui atesa al servei d’Urgències pugui anar cap a casa. L’ensurt i l’edat de la dona són el que més feia patir els sanitaris.

Comentaris

Trending