Falsificació en família

La policia deté quatre persones per falsificar o alterar la seva experiència laboral per obtenir el permís de sojorn i treball, dues de les quals són pare i fill

Exterior del Servei d'Immigració.
Exterior del Servei d'Immigració.

La falsificació de la documentació sobre l’experiència laboral per obtenir l’autorització de residència i treball continua sent una pràctica que es fan servir entre alguns dels temporers que volen establir-se al país. El degoteig de detencions ha continuat aquesta setmana amb quatre persones, dues de les quals eren pare i fill.

El departament de Treball està amb els ulls ben oberts per verificar que tota la documentació que es presenta per obtenir el permís de sojorn i treball per evitar que els hi colin un gol. Això és el que pretenien fer pare i fill, que han acabat detinguts. La detenció del pare l’havia avançat l’Altaveu.

Es tracta d’un home de nacionalitat colombiana i 45 anys d’edat, mentre que el seu fill en té 24. El primer hauria manipulat la documentació que va presentar el jove al Servei d’Immigració, però no aconseguirien enganyar a l’administració. Tots dos han acabat detinguts per presumptes delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic.

Aquests, però no han estat els únics que han estat enxampats volent colar un gol. Com també avançava aquest mitjà, s’ha detingut un home de 37 anys i una dona de 30 qui buscaven el permís de residència i treball alterant o falsejant la seva experiència laboral.

Comentaris (2)

Trending