Li fa saltar una dent d’un cop de puny en una discoteca i acaba detingut

L’incident ha passat a altes hores d’aquesta passada matinada al tomb d’un local d’Andorra la Vella i l’arrestat presentava una notable embriaguesa

L'incident ha tingut lloc en una discoteca d'Andorra la Vella.
L'incident ha tingut lloc en una discoteca d'Andorra la Vella.

Coses de l’alcohol. Una discussió per qualsevol motiu d’allò més banal ha acabat en detenció. Detenció perquè en les immediacions d’una discoteca d’Andorra la Vella, a un dels clients no se li ha acudit res més que donar un fort cop de puny a un altre dels presents. Entre altres petites lesions, arran del cop a l’agredit li ha saltat una dent.

Els fets han passat poc després de les cinc de la matinada. I alertada la policia, quan els funcionaris s’han presentat al lloc del requeriment, no han tingut més remei, després de fer les diligències bàsiques, de procedir a l’arrest de l’home, que ha passat a disposició judicial a primera hora d’aquesta tarda, recobrant llibertat després d’una condemna per la via ràpida.

Relacionat amb el consum d’alcohol i la conducció durant la nit hi ha hagut dues detencions més. En aquest cas, els arrestos s’han practicat després que sengles conductors s’hagin vist implicats en accidents de danys materials, un a Andorra la Vella i l’altre a Escaldes.

Comentaris

Trending