Expulsats del Principat els cinc ‘lladres de perfums’

Després de passar a disposició, se’ls va condemnar per la via ràpida i es va substituir la pena de presó per una expulsió que van complir al mateix moment, en ser acompanyats fins a la frontera del Baladrà

Instrumental que es va comissar als lladres.
Instrumental que es va comissar als lladres. POLICIA D'ANDORRA

Els cinc homes de nacionalitat georgiana i residència francesa amb un ampli currículum de delictes patrimonials que van ser detinguts dissabte a la tarda després d’haver sostret especialment flascons de perfums en diversos establiments del centre del país han estat expulsats de territori andorrà. Els cinc lladres van passar a disposició judicial aquest dilluns i se’ls va condemnar per la via ràpida, substituint la pena de presó condicional per una expulsió.

Tot i tenir una dilatada trajectòria de furts similars als comesos especialment el matí de dissabte repartits en dos automòbils en les immediacions dels quals van ser detinguts, en un aparcament exterior d’un cèntric hipermercat d’Andorra la Vella, en principi cap d’ells no havia actuat mai, que es tingués registrat, al Principat. Sí que ho havien fet en multitud de llocs. Als cinc homes, de mitjana edat, se’ls va comissar els productes que havien robat i un ampli ventall d’eines i instruments amb els quals miraven de deixar sense efecte o directament treure les alarmes dels productes que pispaven de les botigues.

La mercaderia comissada.

Relacionat

Un policia fora de servei va alertar dels moviments sospitosos dels ‘lladres de perfums’

Els cinc homes, s’ha dit, van arribar al Principat amb dos cotxes presumptament dissabte mateix a primera hora del matí. Ho van fer a través de la frontera francesa. De fet, va ser el mateix punt per on van marxar del país, perquè una vegada decretada la seva expulsió se’ls va acompanyar fins a la frontera del Baladrà perquè marxessin per on havien vingut. En principi, si tornessin a ser enxampats en els propers anys podrien haver d’ingressar al centre penitenciari, especialment si se’ls tornés a enganxar robant.

Comentaris (3)

Trending