Expulsats dos homes per alterar certificats per obtenir permisos d’immigració

La policia els ha arrestat aquest dimecres arran de la detecció de la documentació falsa i la Batllia n’ha decretat el seu foragitament

Una imatge de l'exterior de les dependències on es troba ubicat el servei d'immigració.
Una imatge de l'exterior de les dependències on es troba ubicat el servei d'immigració. Toni Solanelles

La policia especialitzada en qüestions d’immigració ha procedit aquest dimecres a detenir dos homes que per mirar d’aconseguir que els fos atorgat un permís de residència i treball al departament corresponent, a l’edifici de l’Obac, havien alterat alguns dels certificats que havien de presentar. Una vegada detectat el falsejament documental, han estat arrestat.

Malauradament, comença a ser massa habitual que per obtenir una autorització de sojorn i treball es recorri a presentar paperassa que ha estat ‘adulterada’. Tot sovint el departament d’immigració procedeix a denunciar situacions com la viscuda aquest dimecres. Després que s’hagi completat el dossier corresponent, els dos arrestats han passat a disposició judicial a primera hora de la tarda.

I com sol ser habitual també, el jutge en funcions de guàrdia ha decretat una condemna per la via ràpida substituïda per l’expulsió immediata del Principat. Just amb el temps de recollir les pertinences que els implicats tinguessin i acompanyar-los fins a la frontera. En aquest cas, els dos expulsats han triat la frontera hispano-andorrana per deixar el país.

Comentaris (3)

Trending