Expulsat del país l’home que va agredir i retenir la parella durant vàries hores

La policia l’havia detingut dilluns, després de constatar la situació que es vivia al domicili que compartia amb la dona i, a la Batllia, va acceptar la pena imposada via ordenança penal

Comentaris

La façana de la seu de la Justícia.
La façana de la seu de la Justícia.

L’home detingut el passat dilluns per agredir la seva parella i tancar-la, posteriorment, vàries hores a una habitació, no podrà tornar al país durant una bona temporada. Un cop va passar a disposició del batlle, se li va fer un judici ràpid. Via ordenança penal, es va determinar, segons les fonts consultades, la seva expulsió del país.

Els fets van tenir lloc el diumenge. En el marc d’una forta discussió amb la dona amb qui convivia, l’ara condemnat la va colpejar. No content amb això, la va tancar a una de les estances del domicili conjugal. I no va la va deixar fins moltes hores després.

Cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Agredeix la parella i la tanca durant vàries hores a una habitació

La situació va ser alertada per un veí, que va alertar la policia. Els agents es van presentar al pis i van procedir a la detenció de l’home, un fins ara resident de nacionalitat colombiana de 39 anys. Se l’acusava de delictes contra la integritat física i moral -per l’agressió- i contra la llibertat -per la retenció de la dona a una habitació-.

Davant la batlle, va acceptar una ordenança penal. Aquesta marcava l’expulsió de l’home del país, malgrat que fa molts anys que resideix al país, des que era petit. Per tant, haurà de buscar un altre lloc per viure, ja fora del Principat.

Comentaris (3)

Trending