Agredeix la parella i la tanca durant vàries hores a una habitació

La policia ha detingut un home, resident de 39 anys, per colpejar la dona i retenir-la a una de les estances del pis en què viuen, fets pels quals se’l considera responsable d’un delicte conta la integritat física i moral i la llibertat

Comentaris

Cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia va detenir el passat dilluns un home que havia agredit la seva parella en el marc d’una discussió al domicili conjugal. A banda, i més enllà dels cops, també va tancar-la durant unes hores a una habitació. Ara, haurà d’afrontar càrrecs pels presumptes delictes contra la integritat física i moral i la llibertat.

Els fets haurien tingut lloc, segons les fonts consultades, la tarda i vespre del diumenge. L’home, de 39 anys, hauria discutit fortament amb la seva dona a la qual va acabar agredint. No content amb això, va optar per retenir-la a una de les estances del domicili.

I la retenció no va durar pas poca estona. Durant vàries hores, la víctima dels fets no va poder sortir de l’habitació. Ja dilluns, és quan la policia va tenir constància de la situació.

Pels volts de les tres de la tarda, una patrulla es va presentar al pis, a Escaldes-Engordany, i va constatar la situació. Per això, van procedir a la detenció de l’home, que ara és considerat el presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat.

Comentaris (10)

Trending