‘Experta’ en falsificar receptes i usar targetes d’altri detinguda per quart cop en poc més d’un any

La policia torna a arrestar la professional sanitària que es va passar el mes de juliol a la presó després d’enredar un conegut i estafar quatre hotels del país

La dona falsifica receptes de psicòtrops.
La dona falsifica receptes de psicòtrops. ARXIU

Del juny del 2020 al setembre del 2021 ha estat detinguda en quatre ocasions. Dos cops per falsificar receptes de fàrmacs psicòtrops i dos més per usar targetes de crèdit de coneguts als quals enreda o els pren el document. Després de passar-se tot el mes de juliol empresonada per un d’aquests episodis, aquest divendres, aquesta dona de 34 anys va tornar a ser arrestada per falsificar receptes.

Les detencions no l’apaivaguen, malgrat que aquest darrer arrest és producte d’una denúncia que s’hauria produït el mes de maig. Justament, el fet que la detenció hagi estat duta a terme força mesos més tard de la comissió del delicte i que pel mig hagi passat per la presó, hauria fet que en aquesta ocasió s’hagi estalviat de tornar a la Comella. Perquè, segons les diverses fonts consultades, la dona hauria estat condemnada per la via ràpida i alliberada posteriorment.

Es tracta d’una persona que sol treballar en l’àmbit sanitari i que, producte d’això, segons les fonts, tindria un cert accés a documentació relativa a fàrmacs que falsifica. El primer arrest que se sàpiga, justament, va ser el juny de l’any passat per falsificar receptes relatives a productes psicòtrops. Ara seria més o menys el mateix cas. Pel mig, les dues detencions relatives a l’ús de targetes de crèdit de tercers.

Accessos al centre penitenciari.

Relacionat

La dona empresonada per usar la targeta d’un tercer ja havia estat detinguda per falsificar receptes

El primer cop, va pispar la targeta a una companya de feina en un lloc on feia tres o quatre dies que havia aterrat. Se la va condemnar i, sobretot, se la va fer fora del departament d’Immigració, on havia començat a treballar, a final de l’any passat, en la revisió mèdica de les persones que sol·liciten l’autorització de treball. Aquest juliol va tornar a ser arrestada per usar una targeta d’un conegut i per estafar quatre hotels.

En les dues ocasions que ha emprat targetes de coneguts, sempre les acaba usant per fer compres. Especialment per Internet. Compra productes o serveis, com ara subscripcions a Netflix, per posar un exemple. També arran de la detenció del juliol es va quedar sense feina en un centre sociosanitari del país. Justament, el fet de no tenir ocupació va fer que hagués de quedar ingressada de forma ferma a la Comella. En cas contrari, se li hauria permès sortir a treballar.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending