La dona empresonada per usar la targeta d’un tercer ja havia estat detinguda per falsificar receptes

A final de mes hauria de quedar en llibertat després de complir la pena imposada arran d’estafar quatre hotels on es va allotjar sense pagar i d’haver fet compres amb la targeta d’un noi que va enredar

Accessos al centre penitenciari.
Accessos al centre penitenciari. Toni Solanelles

No només ara està empresonada per usar la targeta d’un noi que va enredar i fer estada en quatre hotels del país sense abonar les despeses. A banda de la detenció que ja havia sofert a final de l’any passat també per utilitzar una altra targeta d’una altra persona -en aquest cas una companya de la feina que començava d’iniciar- uns mesos abans havia estat arrestada també per haver, suposadament, falsificat receptes de psicotròpics.

En efecte, la dona resident de 34 anys que fa unes setmanes va acabar sent detinguda i empresonada, ara sí, per diversos actes fraudulents, va ser detinguda el juny de l’any passat després que la policia investigués l’advertència d’un psiquiatra, d’alguna farmàcia i del ministeri de Salut, que estaven rebent receptes de medicaments tipus benzodiazepines, que entre altres coses es fan servir per poder dormir malgrat que també poden tenir altres utilitats.

La dona va fer servir de manera fraudulenta una targeta de crèdit.

Relacionat

L’empresonada per usar una targeta d’altri va fer 13 càrrecs fraudulents i va estafar quatre hotels

Per aquell episodi, en aquell moment, la dona, sanitària de formació i dedicació professional, no va ser l’única persona arrestada. Com la resta de detinguts, va ser sotmesa a un judici ràpid i no li va valdre l’accés al centre penitenciari. Tampoc seria al cas uns mesos després, quan accedint a un lloc de treball al departament d’Immigració va furtar la targeta de crèdit d’una companya i en va fer ús (poc més de 300 euros de despesa en una compra per Internet).

Ara, però, i fins a final de mes, sí que ha hagut d’entrar a la Comella en imposar-li la Batllia un mes d’empresonament ferm per un nou episodi d’utilització de targeta de crèdit d’altri -de fet, la denúncia del titular d’aquesta targeta va ser la que va posar en marxa la investigació- i haver-se allotjat en quatre hotels del país sense abonar-ne la factura.

Comentaris

Trending