Expectació per un conat de baralla a Prada Ramon

Dues patrulles policials han intervingut en una actuació requerida per diversos vianants i responsables d’establiments de la zona però al final tot plegat ha quedat en no-res

Uns vianants passant per la zona on hi havia la intervenció policial.
Uns vianants passant per la zona on hi havia la intervenció policial. T. S.

El que semblava una baralla o, almenys, un conat d’altercat amb un usuari de patinet implicat pel mig, ha acabat generant més expectació i mobilització policial que cap altra cosa. Perquè al final, mitja hora llarga després dels avisos, els agents han plegat veles i han marxat de la zona de Prada Ramon, a Andorra la Vella, on hi ha hagut la intervenció per, s’ha dit, un conat de batussa sense cap conseqüència final.

La desavinença s’ha donat al xamfrà dels carrers Riberaygua i Ciutat de Consuegra de la capital, un indret de molt pas i de molta confluència d’establiments comercials. De fet, des d’aquestes botigues s’han fet algunes de les advertències i requeriments cap al servei de policia. També diversos vianants s’han mobilitzat temen que la baralla se n’aniria de mare. I molts ciutadans s’han vist sorpresos per l’actuació policial.

Dos vehicles i quatre agents almenys han intervingut en una acció que ha acabat en no-res. Una vegada els funcionaris han pogut parlar i calmar els implicats, com que el seu comportament ha estat raonable i no hi ha hagut cap més alteració, tot plegat s’ha donat per finalitzat. I cadascú ha marxat a casa seva. Inclosos els passavolants que s’han parat a seguir l’escena.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending