S’estimba amb una ‘bobcat’ arranjant un camí als Cortals d’Encamp i es fissura cinc costelles

(AMB VÍDEOS) Un operari comunal de 46 anys ha sofert múltiples contusions en caure amb l’excavadora marge avall gairebé una desena de metres a la zona del Rigoder fins anar a petar al riu, on la màquina ha quedat bolcada perdent tot el carburant que anar a petar a l'aigua

El camí del Recoder en el punt on hi ha hagut l'accident i al fons un agent de circulació i un tècnic de grues valorant la situació.
El camí del Recoder en el punt on hi ha hagut l'accident i al fons un agent de circulació i un tècnic de grues valorant la situació.

Un operari del comú d’Encamp de 46 anys ha sofert múltiples contusions i s’hauria fissurat cinc costelles arran de l’accident laboral que ha patit a mig matí d’aquest dijous quan feia uns treballs de manteniment i arranjament al camí del Rigoder, als Cortals de la parròquia. Per causes que s’hauran d’aclarir, en un moment donat, conductor i màquina, una excavadora tipus ‘bobcat’ han perdut el control i s’han precipitat marge avall fins al rierol que passa per la zona, que ha estat el receptor de tot el carburant de la ‘retro’.

L’accident ha passat poc després de les deu del matí i fins aquell indret s’hi ha hagut de desplaçar el SUM, agents de circulació del comú d’Encamp i, més tard, almenys una patrulla de la policia i inspectors de treball en tractar-se d’un accident laboral. Aparentment, la precipitació s’hauria donat en un moment que la màquina anava marxa enrere. I s’hauria estimbat prop de deu metres. Per sort, l’operari ha pogut sortir pel seu propi peu de l’interior de l’excavadora i no hi ha quedat atrapat, circumstància que hauria segurament agreujat molt més les conseqüències de l’accident.

L’home ha estat traslladat cap a l’hospital i ha estat atès al servei d’Urgències, on li han donat l’alta hospitalària hores després d’arribar-hi amb forts dolors i múltiples contusions de les quals, però, amb un cert temps de repòs, i no amb poques molèsties, s’hauria de refer. Agents de circulació i responsables d’una empresa de grues han anat a revisar la zona hores després per mirar d’analitzar com es podria remuntar la màquina i treure-la del riu.

El cert és que, tot i no tenir constància hores d’ara si s’ha pogut retirar la ‘bobcat’ o no del llit del rierol, tot el carburant que restava al dipòsit de la màquina més la resta de fluids que hi portés han anat a parar a l’aigua, essent ben visible a ull humà. El riu en qüestió és afluent del Valira d’Orient, que acabarà essent el receptor del gasoli aboca

Comentaris (7)

Trending