Estampar un got de vidre en cap aliè com a element de distracció nocturna

La policia deté dos turistes que han causat lesions importants a un resident amb el qual van coincedir en un local d’oci del centre històric d’Andorra la Vella

La detenció s'hauria practicat poc abans que el local tanqués.
La detenció s'hauria practicat poc abans que el local tanqués. ARXIU

Van estar bona part de la nit donant pel sac, parlant malament. Molestant la resta de clients d’un local d’oci nocturn i de copes del centre històric d’Andorra la Vella. I se’ls va dir per activa i per passiva que deposessin la seva actitud. Que frenessin. Però anaven tan passats que no hi va haver manera. Fins que en un moment donat d’aquest nyec-nyec cap a tercers, van acabar estampant un got de vidre al grap d’un altre client de l’establiment, causant-li talls d’una notable importància.

La policia ha hagut de detenir aquesta matinada, pels volts de les 3, és a dir, no gaire abans que s’arribés a l’hora de tancament del local, dos homes no residents per les lesions causades amb el got de vidre que, literalment, haurien trencat al cap d’un altre client. No va ser l’únic estadant en el local en qüestió que va patir la molèstia de tres homes -encara que aparentment només dos haurien participat en l’agressió- que presentaven un estat força deplorable.

De fet, i tot i que no han transcendit detalls de les proves a les quals la policia hagi sotmès els detinguts, es dona per fet que no només havien consumit alcohol els dos agressors. Que també hi hauria d’altres substàncies pel mig. Això, però, ho hauran de confirmar les proves analítiques que, de ben segur, hores d’ara ja s’han dut a terme. El que és clar és que la víctima, resident, ha sofert talls d’importància al tomb d’una orella arran de la malaurada distracció dels altres clients.

Comentaris (5)

Trending