Triplica la taxa màxima d’alcohol i bolca el cotxe a tocar de Govern

(AMB VÍDEO) Resident de 45 anys, conduïa un Seat Ibiza que ha perdut el control baixant el carrer Doctor Vilanova i ha estat detingut una vegada l’hospital li ha donat l’alta després de ser atès per les ferides sofertes

https://www.youtube.com/watch?v=A-02WwenGo8

Un Seat Ibiza matriculat al Principat ha sofert aquesta matinada (a 1/4 de 2) un espectacular accident a tocar de Govern. Ha perdut el control al carrer Doctor Vilanova i ha acabat bolcant. L’alcohol hauria tingut molt a veure en el sinistre, que sortosament no ha implicat ningú més. El conductor més que triplicava la taxa màxima permesa per evitar la detenció. Per tant, i una vegada ha estat atès a l’hospital, ha quedat arrestat i es preveu que passi a disposició judicial en les properes hores.

El sinistre ha estat molt aparatós. I ha atret la curiositat i també l’ajut d’alguns veïns i vianants que passaven per la zona, que donada l’hora eren testimonials. El Seat Ibiza en qüestió ha estat l’únic vehicle implicat en el sinistre. El conduïa un resident de 45 anys que en el control pertinent d’alcoholèmia ha donat un índex de 2,76 grams d’alcohol per litre de sang. El màxim penal és de 0,8.

Inicialment ha estat traslladat al centre hospitalari perquè se li fes la revisió mèdica pertinent i quan se li ha donat l’alta hospitalària ha quedat en règim de detenció al despatx central de la policia. Aparentment, en fer la corba a esquerra no hauria calculat bé i hauria picat contra el voral de la voravia. Entre el cop i la velocitat a la qual suposadament deuria anar, el cotxe ha acabat bolcant.

L’hora en què ha tingut lloc l’accident ha facilitat, sortosament, que el sinistre no hagi tingut unes conseqüències més greus. Ni cap altre vehicle circulava per l’indret ni tampoc cap vianant creuava en aquell moment el carrer. Les ferides que s’ha fet el conductor tampoc no han revestit gravetat.

Comentaris (15)

Trending