Espectacular accident sense ferits a la carretera de la Rabassa

Únicament hi ha un vehicle implicat que, tot fa apuntar, s’ha sortit de la via per on circulava i sols s’han de lamentar danys materials

Un accident en el punt negre de la carretera de la Rabassa.
Un accident en el punt negre de la carretera de la Rabassa.

Un vehicle s’ha sortit de la via per on circulava, a la carretera de la Rabassa, ha trencat la barana, i s’ha encastat en un dels horts dedicats al conreu de tabac, que hi ha al costat de la urbanització Prat del Riu de Sant Julià de Lòria. No hi ha cap ferit, i únicament s’han de lamentar danys materials, però l’ensurt ha estat important.

La Policia ha hagut d’actuar a Sant Julià de Lòria, a la carretera de la Rabassa, per un cotxe que s’ha sortit espectacularment de la carretera. Ha estat l’únic implicat, i encara es desconeixen els causants d’aquest sinistre tot i que s'apunta a un excés de velocitat o al fet que la calçada estigués humida. La conductora, única ocupant al Seat, no ha resultat ferida, però el cotxe si que ha patit danys materials, especialment a la part davantera. El vehicle ha estat retirat per un camió-grua que ha pogut accedir al lloc de l'accident per un baixador que dona accés al camp. Aquest indret ja ha estat escenari d'altres accidents algun d'ells de gravetat. 

acci1dba 44f9 b2b3 d952e2d23fc7
El turisme ha caigut a un camp, al costat del xalet Morlaes.
WhatsApp Image 2022 05 24 at 3.01.52 PM
El vehicle, a dalt del camio.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending