Es troba la parella a casa nua amb una altra dona i acaba detinguda per difondre’n la gravació

L’arrest d’una resident espanyola de 35 anys va tenir l’origen en la denúncia interposada pel seu company, després que les imatges arribessin a contactes de tots dos

Una imatge d'arxiu d'una parella nua.
Una imatge d'arxiu d'una parella nua. ARXIU

La detenció és recent. Els fets són anteriors, de fa uns dies. I en el rerefons hi hauria un engany. Una suposada infidelitat. En fi, que una dona -resident espanyola de 35 anys- arriba a casa i s’hi troba la seva parella amb una altra dona. Tots dos nus. A part dels crits i del soroll que la situació generés, el que està clar és que el primer, o el segon després de la sorpresa i el cabreig, que fa la jove que se sent despitada és enregistrar l’escena. Gravar-la amb el mòbil.

Segons les fonts consultades, en les imatges que es van enregistrar hi apareixen de forma indubtable les dues persones que havien estat sorpreses nues. És obvi, doncs, que se les veu poc o molt despullades. La dona suposadament enganyada hauria difós la gravació. Els consultats no han pogut establir l’abast exacte de l’esmentada difusió. Però semblaria clar que la dona va distribuir la gravació entre contactes comuns. Amistats i coneguts que la parella inicial tenien de forma conjunta.

Els protagonistes de l’escena enregistrada haurien denunciat el cas en sentir violada la seva intimitat. De fet, per aquest motiu s’hauria acabat detenint, després d’uns dies d’indagacions, la dona. Se la va acusar d’un delicte contra l’honor -aquest atac a l’honor per la difusió de les imatges- i d’un altre d’inviolabilitat de domicili. La dona va passar a disposició judicial dimecres a la tarda i va quedar en llibertat després de ser condemnada per la via ràpida.

Comentaris (5)

Trending