Es presenta al despatx de policia del Pas exhaust i amb 13,6 grams de cocaïna a la butxaca

Davant les explicacions inconnexes de l’home, un no resident espanyol de 42 anys, els agents van procedir a escorcollar les seves pertinences i va acabar detingut

Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut.
Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut. ARXIU

Els agents de policia que aquesta mitjanit passada prestaven servei al despatx del Pas de la Casa encara estan estupefactes. Poc abans de les 12 de la nit es va presentar al local un home que semblava arribar caminant. Es mostrava exhaust, com si vingués de qui sap on. I oferia unes explicacions sense sentit, inconnexes. Sense solta ni volta.

Fent-los mala espina com feia, els funcionaris de policia van demanar que s’identifiqués i van decidir escorcollar les seves pertinences. Entre un lloc i altre, els agents van acabar recuperant fins a 13,6 grams de cocaïna. Conseqüentment va ser detingut acusat d’un delicte contra la salut. Caldrà veure si eren per al seu consum o si, pel volum que portava, era un petit camell que subministrava algú del Pas de la Casa.

Un control de policia.

Relacionat

Pretenien celebrar la revetlla amb cocaïna i la passen al despatx central de la policia

Sia com vulgui, es tracta d’un no resident espanyol de 42 anys que aquest migdia ha estat a disposició de les autoritats judicials. És la detenció relacionada amb estupefaents més destacada del cap de setmana. Les altres dues es van fer la nit de la revetlla als Cortals de Sispony. En un control aparentment rutinari es van enxampar dos homes de 22 i 28 anys en possessió de petites quantitats de cocaïna com ja va avançar l’Altaveu. En concret, 1,1 grams es va atribuir a un i 0,9 a l’altre.

Comentaris

Trending