Pretenien celebrar la revetlla amb cocaïna i la passen al despatx central de la policia

Una patrulla descobreix en un control rutinari als Cortals de Sispony dues persones en possessió de droga a l’interior d’un vehicle i els acaba detenint

Un control de policia.
Un control de policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquesta mitjanit passada dues persones que, suposadament, pretenien celebrar la revetlla consumint droga. Finalment, han hagut de passar la nit més curta de l’any en les cel·les del despatx central de la policia, a l’edifici de l’Obac, acusats d’un delicte contra la salut pública.

Totes dues persones han estat detingudes al tomb de la passada mitjanit arran d’un control rutinari que una patrulla de policia va fer a la carretera dels Cortals de Sispony. Segons les fonts consultades, la patrulla va cridar l’alto al vehicle i arran del control es va localitzar una petita quantitat de cocaïna (tot just dos grams entre el que es va atribuir a un i a l'altre). En ser aquesta droga la comissada, s’ha hagut automàticament de detenir. Per la possessió.

Els dos detinguts han passat a disposició judicial poc abans del migdia d'aquest dissabte i s'espera que a primera hora de la tarda quedin en llibertat després de ser condemnats per la via ràpida a una petita condemna condicional i una multa econòmica que, aquesta sí, hauran d'abonar.

Comentaris (9)

Trending