Enxampen un jove després de ser descobert quan intentava robar a l’empresa on treballava

Resident de 22 anys i sense antecedents, està de baixa i es va veure sorprès en saltar l’alarma; la policia el va detenir una hora i mitja després que es fes escàpol de les instal·lacions d’una companyia de transport de la carretera de la Comella

Instal·lacions de l'empresa afectada.
Instal·lacions de l'empresa afectada. Alba Llacuna

Poc es pensava que li saltaria l’alarma. Però li va saltar. No hi comptava gens. I això que és treballador -però en situació de baixa- de la mateixa empresa on la nit de divendres a dissabte va intentar robar. De fet, havia aconseguit accedir a l’interior de les instal·lacions de la companyia de logística de transport. Però en descobrir que havia saltat l’alarma va tocar el dos. Una hora i mitja més tard va ser detingut deambulant pels carrers d’Andorra la Vella.

L’empresa assaltada té la seva nau a la carretera de la Comella. Allí s’hi va desplaçar un jove resident de 22 anys, de baixa laboral, amb la intenció de robar-hi. Coneixia bé l’empresa però no comptava amb la presència dels dispositius de seguretat. Sobre 3/4 d’1 de la matinada de divendres a diumenge, els responsables de la companyia van alertar la policia. Els mecanismes de seguretat havien funcionat i es va activar l’alarma d’intrusió. I dins de les instal·lacions s’hi trobava una persona.

Una hora i mitja després del priimer avís, en un carrer d’Andorra la Vella, es va localitzar el cercat, resident de 22 anys, en possessió d’una motxilla i en el seu interior hi portava un joc de guants i una llanterna

Quan els agents de policia es van presentar al lloc, i en una primera inspecció ocular, no es va trobar cap persona les instal·lacions de l’empresa, però sí es va observar que una de les portes corredisses d’accés es troba forçada i presentava danys. Tanmateix segons manifestacions de la responsable de l’empresa, el jove assaltant, en veure’s sorprès per l’alarma va fugir sense aconseguir sostreure res.

Les imatges de les càmeres de seguretat van permetre reconèixer el jove, de qui ja es tenien algunes sospites. Per tant, una vegada identificat el presumpte lladre es va iniciar una recerca que va donar positiu tot just una hora i mitja després de la primera alerta. Abans de 2/4 de 3 del matí, en un carrer d’Andorra la Vella, es va localitzar el cercat en possessió d’una motxilla i en el seu interior hi portava un joc de guants i una llanterna.

Se’l va detenir i aquest diumenge va passar a disposició judicial. Se’l va condemnar per la via ràpida per un delicte de robatori en grau de temptativa. De moment no haurà d’ingressar a la presó perquè la pena que se li va imposar és condicional. Però si se’l torna a enxampar fent o intentant el mateix, no només haurà de pagar per la nova infracció sinó que en virtut d’aquesta primera condemna haurà d’entrar a la presó.

Comentaris (5)

Trending