Enxampen a la frontera un turista amb ‘varietat’ de droga

Home de 31 anys, accedia al Principat amb 2,1 grams de cocaïna, 16,6 grams de marihuana i 1,9 grans d’haixix

Un cotxe policial accedint a l'aparcament soterrani de la Seu de la Justícia.
Un cotxe policial accedint a l'aparcament soterrani de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha enxampat a la frontera del riu Runer, amb intenció d’accedir al Principat amb el seu turisme particular, un home no resident i, per tant, aparentment turista, que duia un petit ventall de drogues. És una de les dues detencions que hi ha hagut la darrera setmana relacionada amb estupefaents, l’altra la d’un jove vinculat a un cas ja judicialitzat.

La detenció al punt fronterer es va produir aquest diumenge a la tarda, pels volts de les 6. Els serveis policials fronterers van sospitar del conductor d’un turisme i després de fer les corresponents indagacions van acabar trobant 2,1 grams de cocaïna, 16,6 grams de marihuana i 1,9 grams d’haixix, per la qual cosa se li va atribuir un delicte contra la salut pública. Després de passar a disposició judicial, se’l va condemnar per la via ràpida i la pena se li va commutar per una expulsió per set anys.

Dies abans, dimarts concretament, la policia va detenir un jove de 19 anys en el marc de la denominada operació ‘Nòria’ i per ordre del responsable judicial que instrueix la causa. La detenció es va fer efectiva a primera hora del matí. I era un dels implicats en una causa que va esclatar fa un mes i mig derivada d’una agressió en grup entre joves difosa per les xarxes socials que va permetre descobrir una petita xarxa de distribució de droga entre menors i adolescents. El detingut era una de les poques peces per acabar de quadrar la investigació oberta.

Etiquetes

Comentaris

Trending